Druk druk druk....

Gepubliceerd op 27 augustus 2019 om 10:12

Jullie hebben een lange tijd geen blog meer van mij kunnen lezen. Dat klopt ik zal jullie uitleggen hoe dat komt. 

 

In april van dit jaar kregen wij de nieuwe sleutel van ons huis en zijn we na 6 weken flink verbouwen, eind mei verhuisd naar ons droomhuis in de gemeente Zundert. Zundert is een kleine gemeente in Noord-Brabant die bekend staat als de geboorteplaats van Vincent van Gogh, de bloemencorso in september en de eindeloze fiets- en wandelroutes door de mooie bosgebieden.

Hier hebben we een boerderij uit de jaren '60  gekocht met veel grond en een grote schuur. 

We zijn hier ruim een jaar naar op zoek geweest omdat ik naast mijn webshop, nog een droom heb: een eigen bed & breakfast beginnen. Een B&B waarin je heerlijk tot rust kunt komen op ons mooie terrein en waar je straks lekker met je hond kunt komen logeren.

Sinds april zijn we dus naast de verbouwing aan ons huis ook begonnen aan de verbouwing van deze schuur. We hebben alleen de buitenkant laten staan van deze schuur en zijn nu alles van binnen aan het opbouwen. De bedoeling is dat we in het voorjaar open gaan met onze B&B waarin we ruimte hebben voor 3 ruime kamers met veel privacy, een prachtig uitzicht over de weilanden en allen een eigen badkamer. De B&B is ook voorzien van een eigen oprit en een eigen ingang dus volop privacy.

Daarnaast is er een gezamenlijke ontbijtruimte in de oude schuur en krijgen alle kamers een eigen terras buiten. 

Kortom een flinke verbouwing. 

 

Naast deze verbouwingen en het runnen van de webshop verwachten wij in januari 2020 ons eerste kindje. Ik kan dus met recht zeggen dat we het druk druk druk hebben...

 

Maar toch kan ik ook zeggen dat we ondanks deze drukte niet stil zijn blijven staan met onze webshop. Inmiddels is er steeds meer vraag naar onze Biothane collectie die wij zelf maken. Zo maken we nu geregeld iets op maat. Zelf ben ik nu bezig met het verder uitwerken van halsbanden en tuigen op maat.

Wij zijn gewoon dol op Biothane en wel omdat het sterker dan leer is, goedkoper dan leer, niet gaat schimmelen, nat af te nemen is en dus ontzettend duurzaam. 

In de tussentijd gaan we dus gewoon vrolijk en met heel ambitie verder met alles.

Want ik sta nog steeds achter mijn keuze die ik in 2018 maakte om mijn fulltime baan in de zorg op te zeggen, en te kiezen voor een webshop. Inmiddels komt daar een B&B en een baby bij dus gelukkiger gaan we niet worden denk ik :-)

 

Stay tuned want binnenkort gaat onze facebook pagina van de B&B de lucht in..

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.