Nog een droom die uitkomt. Maar nog even geduld...

Gepubliceerd op 5 september 2019 om 14:17

Wij gaan een B&B openen!

 

B&B Bij Lowieke is voortgekomen uit een droom.

In april 2018 heb ik de knoop, samen met mijn vriend Wicher doorgehakt. Om deze droom na te jagen.

Na tien jaar lang gewerkt te hebben in de hectische zorg heb ik mijn fulltime baan opgezegd om een eigen webshop voor honden en katten te beginnen By Frits & Freek (www.byfrits-freek.nl), samen te verhuizen naar Noord- Brabant en te bouwen aan een eigen Bed & Breakfast.

We zijn een Bed & Breakfast aan het bouwen in Zundert. De geboorteplaats van Vincent van Gogh maar ook bekend van alle mooie fietsroutes door de prachtige natuur en het bloemencorso in september. En ik kan je vertellen dat Zundert een prachtige gemeente is. De mensen zijn hier nog gastvrij en de saamhorigheid zoals je bijvoorbeeld ziet bij de bouw van het bloemencorso is overweldigend. Wij voelden ons hier direct thuis.

We hebben een oude boerderij uit de jaren ‘60 gekocht met een hoop grond er omheen en zijn de schuur achter ons huis aan het verbouwen tot B&B met drie ruime prachtige kamers voorzien van alle luxe, met ieder een eigen badkamer en terras. Het terras kijkt uit over de prachtige landerijen van Zundert waar de koeien nog buiten lopen. Hier kun je straks genieten van ons eigengemaakte ontbijt.

Daarnaast ligt Zundert heel centraal en kun je alle kanten op. Ga lekker fietsen door de bossen van Zundert, lekker wandelen, een dagje shoppen in Breda of Antwerpen of rust lekker uit op ons terras. Daarnaast mag je in een van de kamers je hond mee nemen. Wel zo leuk omdat we naast het bos de Pannenhoef wonen.

Maar nog even geduld want de verbouwing is nog in volle gang. Wicher zorgt samen met zijn schoonvader voor de verbouwing en Martine zal de B&B gaan runnen.

Naar verwachting openen we de deuren van onze B&B bij Lowieke in het voorjaar van 2020.

Via facebook en instagram houden we jullie op de hoogte van alle verbouwingen.

 

Graag tot ziens in onze B&B.

 

Liefs Martine


«   »