Hippe spullen voor hond en kat

By Frits & Freek staat voor hippe producten die van deze tijd zijn. We zorgen voor producten die je niet in de winkels kunt vinden.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat alle producten van goede kwaliteit zijn. Alles wordt persoonlijk getest door Frits & Freek.

Ben je naar iets op zoek en staat het er niet tussen? Laat het ons weten. We gaan graag voor je op zoek.

Met liefde en zorg geselecteerd

Het assortiment van By Frits & Freek is met veel liefde voor hond en kat uitgezocht. Waarin Martine haar kennis van honden en katten altijd inzet.  In de keuze van ons assortiment wordt altijd rekening gehouden met het welzijn van hond en kat.

De producten moeten lekker zitten voor de hond of kat en ze moeten er blij van worden.

Daarnaast vinden we het ook leuk als de baas er ook nog blij van wordt :-)

Persoonlijke service

We vinden het belangrijk dat we jou kunnen helpen in het vinden van jouw ideale product voor jouw viervoeter. Daarom mag je altijd via whats app of via email contact met ons opnemen. We proberen dan zo snel mogelijk te reageren.

Als je dan uiteindelijk een bestelling hebt geplaatst vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling leuk wordt ingepakt. 

Heb je een wens hierbij dan mag je dit in het opmerkingen veld bij je bestelling noteren. 

Gratis verzenden binnen 1-2 werkdagen

Om jouw bestelling thuisbezorgd te krijgen betaal je geen verzendkosten bij ons.  Deze nemen wij voor onze rekening.

Bestel je voor 15:00 uur dan zorgen wij dat diezelfde dag jouw bestelling nog wordt verzonden. Je kunt je bestelling dan binnen 1-2 werkdagen verwachten. Daarnaast ontvang je een track and trace code om je bestelling te kunnen volgen.

Persoonlijk ingepakt

Wij zorgen er altijd voor dat jouw bestelling persoonlijk wordt ingepakt. Met een klein presentje voor jouw viervoeter. 

Heb je qua inpakken een speciale wens dan mag je die in het opmerkingen veld noteren.

Gratis retourneren

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst altijd gratis retourneren. Hiervoor vragen we je wel de originele verzenddoos te gebruiken. By Frits & Freek vergoedt geen verzenddozen.

Laat ook ons kaartje eraan zitten en zorg ervoor dat het product niet gebruikt is, gedragen of beschadigd.

Laat het ons even weten dat je de bestelling retour stuurt en wij storten zodra we jouw retour binnen hebben, het geld terug op jouw rekening.

Dit geldt niet voor sale items of afgeprijsde artikelen, deze worden niet retour genomen. Ook is het niet mogelijk om geld terug te krijgen.

Op maat gemaakte bestellingen van Biothane die in opdracht zijn gemaakt, nemen wij uitsluitend retour om eventuele aanpassingen te doen indien het product niet geheel naar wens is. Op in opdracht gemaakte bestellingen is het niet mogelijk om geld terug te krijgen. Indien het op maat gemaakte product niet past doordat de klant de maten verkeerd heeft opgemeten, vergoeden wij geen retourkosten.